חברה לאבטחת מידע  תל אביב

בבניין משרדים חדש עם חזית נדירה באזור כלפי נוף ירוק ופתוח, כל מחיצות הפנים נבנו שקופות כך שהחוץ יזלוג פנימה לכל עמדת עבודה. חומריות גסה ולא מעובדת, מינימום חיפויים או צבע, כדי לשמור על סביבת עבודה שקטה מגירויים ככל הניתן, אך לא מנותקת מהחוץ.

תאורה: קרני תכלת, נגרות: יוסי ורביצקי, צילום: טל ניסים.

בית פרטי הרצליה הצעירה

בית עץ דו משפחתי משנות ה-80. בשל השותפות עם הדו, מבחוץ רק שונה הצבע וגינון החליף ריצופי חוץ מיושנים.

מבפנים נבנה הבית מחדש לחלוטין, כולל השמשת חלל גג הרעפים שהיה סגור.

המטרה יצירת חלל למשפחה, פתוח ומואר ומחובר לחוץ ככל הניתן עם ניצול מרבי של שטח הבית הקיים.

מונוכרום בשחור לבן ועץ טבעי שידע לקבל את כל חפצי הדיירים.

תאורה: עיצוב ויצור עצמי עם השלמות מקרני תכלת, כלים סניטריים וחיפויים: חלמיש, נגרות: יוסי ורביצקי, ריפודים ווילונות: רנבי, עיצוב גינה: ברק תמרי גלים גנים, צילום: טל ניסים.

סטודיו ליוגה חמה תל אביב

סטודיו בוטיק לאימונים חמים. ממוקם בין תמהיל חנויות ברחוב תל אביבי ותיק עמוס תנועה, מה שהעצים את הצורך להדגיש את תחושת המפלט מהרחוב הסואן לאימון מרגיע.

בכל החלל נשמרה אחידות צבעונית וחומרית גוון כחול עמוק מאד לקירות ותקרות כדי לטשטש תחושת מרחב וזמן כנגד רצפה וריהוט מלוחות סנדוויץ טבעי להדגשת הניקיון והפשטות.

Locker Room  תל אביב

מתחם לאימוני כושר בקבוצות הממוקם בלב תל אביב.

חזון הלקוחות היה מקום נגיש, שכונתי אך יחד עם זאת יחודי וחדשני, נבדל ממכוני הכושר הסטנדרטיים.

הדרך בה בחרתי לממש התפיסה היתה שימוש בחומרים נקיים, ברמת חומרי גלם לא מחופשים או מעובדים, שבחירתם נולדה מצרכים פונקציונליים ולא קישוטיים.

מיתוג: סטודיו 0304, עיצוב תאורה: מיכל בן לולו, צילום: טל ניסים

 

דירה במזאה תל אביב

דירת קרקע חשוכה טחובה ומוזנחת במצב הנדסי רעוע, הוסבה לדירת גן מוארת ופתוחה לזוג אמנים עם חיבה רבה לעיצוב משנות ה70 ושני ילדיהם

נגרות: יוסי ורביצקי, כלים סניטריים: חלמיש, ריצוף: גלוסקא, צילום: טל ניסים

דירה בשוק בצלאל  תל אביב

בבניין לשימור משנות ה20 בלב שוק בצלאל, עבודות הביסוס ההנדסי הולידו את העיצוב, שילוב בין האקלקטי התל אביבי עם האריחים המקוריים של גלוסקא ללופט האורבני עם קורות ועמודי הפלדה.

קומת מגורים תל אביב

תוספת קומת מגורים לבניין קיים.

דירה קיימת בקומה אחרונה של בניין מגורים בלב תל אביב הפכה לאגף חדרי השינה ונוספה לה קומת סלון מטבח ומרפסת גג פתוחה ומפנקת מעליה, מדרגות מחברות בין מה שהיה הסלון בקומה הרביעית והפך לפינת טלויזיה לבין הקומה החדשה.

הכוונה היתה לחבר ככל הניתן פנים וחוץ כדי לתת תחושת מרחב מקסימלית בשטח שאינו גדול.

יצירת מקום מפלט מפנק בלב האורבניות התל אביבית בעזרת חומרים נקיים ומיעוט פריטים.

הבנייה נעשתה בבנייה קלה, וקונסטרוקציית פלדה וחיפוי לוחות קלים כדי לא להעמיס על המבנה הקיים.

דירה בלסין תל אביב

תוספת קומה בבנייה קלה לדירה קיימת בבניין מגורים ברחוב שקט ונחבא בפאתי כיכר המדינה.

דירה חשוכה מחופה נגרות כבדה משנות ה70 פורקה עד ליסודות והפכה לדופלקס פתוח ומואר עם סוויטת הורים ופינת חמד על הגג המשקיף לנוף פנורמי תל אביבי.

כלים סניטריים וחיפויים: חלמיש צילום: טל ניסים

בית פרטי לב הפארק רעננה

בית קיים פורק עד ליסודות ונבנה מחדש להתאים לצרכי זוג עם שלושה ילדים.

מבחוץ נטמע בין בתי השכונה השקטה.

מבפנים מלא הפתעות: פנטזית סרטי ג'ימס בונד ישנים, לא רק בעיצוב, גם בתשתיות ,דלתות סתרים, רהיטים שמתחפשים לקירות וקומה נסתרת לגמריי לבעל הבית בעליית הגג.

תאורה: קרני תכלת, ריהוט: קסטיאל, כלים סניטריים וחיפויים: חלמיש, צילום: Studio KRS

 

0546202140

טלי מדיין עיצוב ותכנון פנים וחוץ 

gadot1